ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

НКП на Левски против контролите с руски отбори

0
Левски фенове
LAP.bg

Националният клуб на привържениците на Левски даде да се разбере, че е против приятелските мачове на „сините“ с руски тимове в Дубай.

Вековниците са на едномесечна зимна подготовка в Обединените арабски емирства, където са предвидени спаринг със Спартак Москва и Урал. Срещата с Краснодар пък пропадна. 

„Свободата не търпи компромиси!“, гласи еднозначната позиция на феновете.

Те написаха това послание към снимка на Сектор Б и издигнат транспарант в подкрепа на Украйна след военната агресия на Русия от март миналата година.

„Левски, Киев, Свобода! Защитата на дома от тиранията е свещен дълг!“, издигнаха ултрасите на Вечното дерби на 6 март 2022 година. 

Освен това развяха и украински знамена, показващи своята подкрепа към този народ. 

Левски фенове сектор б

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.