ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

НКП на Левски потвърди, че Ивков и Стоилов са приели поканата за среща

0
Станимир Стоилов и Ивайло Ивков
LAP.bg

НКП на Левски обяви, че изпълнителният директор на „синия“ клуб Ивайло Ивков и старши треньорът Станимир Стоилов ще присъстват на срещата на 1 април, която обаче ще се състои на „Герена“.

Вече стана ясно, че на събранието няма да присъства собственикът на 26-кратните шампиони – Наско Сираков.

От НКП на Левски пишат още, че другите поканени лица – председателят на УС Даниел Боримиров и шефа на главния спонсор на столичани „Палмс Бет“ – Мило Борисов, все още не са дали отговор.

Ето какво написаха от НКП на Левски:

Изпълнителният директор на Клуба Ивайло Ивков, с писмо до нас, потвърди официално присъствието си на организираната за събота (01.04.2023 г.) среща с ръководството на ПФК Левски. Същото, в личен разговор с Председателя на УС на „НКП на Левски“, стори и старши-треньорът Станимир Стоилов.

От писмото на Изпълнителния директор е видно, че към момента на неговия отговор, останалите поканени участници в срещата – Наско Сираков, Даниел Боримиров и Мило Борисов – не са дали отговор на поканата.

По предложение на Клуба, което ние приемаме, срещата ще се проведе в нашия общ дом стадион „Георги Аспарухов“ от 12:00 часа.

В началото на днешния ден Наско Сираков излезе с изявление на клубния сайт, че има други ангажименти и няма да уважи поканата. От Даниел Боримиров и Мило Борисов отговор все още няма.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Димитър Георгиев
Димитър ГеоргиевДимитър Георгиев е български спортен журналист и анализатор. Завършва висшето си образование в Софийски университет със специалност българска филология.
Коментирай

Няма коментари.