Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

НКП на Левски покани Сираков, Мъри и Ивков на среща на 1 април

0
Наско Сираков, Иво Ивков
LAP.bg

Управителният съвет на Националния клуб на привържениците на Левски (НКП) отправи официална покана към ръководството на клуба за съвместна среща, на която да бъдат изяснени всички въпроси и проблеми на „Герена“.

От НКП отправиха покана към собственика Наско Сираков, изпълнителния директор Ивайло Ивков и старши треньора Станимир Стоилов, както и към председателя на Управителния съвет на Левски Даниел Боримиров и към собственика на Palms Bet – Мило Борисов.

НКП на Левски предлага срещата да се състои на 1 април от 12:00 часа в кафето на НКП Левски на бул. „Тодор Александров“ 23 в София.

В писмото се казва, че поканените трябва „да седнат на една маса и да отговорят на тежките въпроси за настоящето и бъдещето“ на Левски.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.