ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Нищо ново: Венци Стефанов с атака към Димитър Бербатов

0
венци стефанов славия
Снимка: lap.bg

Президентът на Славия – Венцеслав Стефанов, коментира представянето на националния ни отбор в първите евроквалификации срещу Черна гора и Унгария.

Родните „трикольори“ загубиха с 0:1 и 0:3 съответно, а босът на „белите“ изрази мнение, че премиерът на „маджарите“ Виктор Орбан е показал на цялата ни страна как се правят нещата и ни е „ударил шамар“ с правилната си политика.

Стефанов не пропусна да се заяде и с кандидата за шефския пост в БФС Димитър Бербатов, който отново призова за оставка на сегашния президент Борислав Михайлов в студиото на „Спортал“.

„Виждам, че предателят Димитър Иванов Бербатов пак е надигнал глава. Същият, който през 2010 година предаде България, сега отново намира кусури. Захвърли я тогава и продължи спокойно да си играе в Англия, защото клубната му кариера му беше преди всичко. Преди националния, преди мястото, където се е родил“.

„Аз не знам дали някой вече му вярва на този човек. Човек, който изостави родината си, когато тя имаше нужда от него, а сега иска да ни оправя футбола. Бербатов обаче оправя себе си с постоянните си изяви насам и натам“, коментира Стефанов пред „Блиц“.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.