ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Панайотов: Заслужена победа, отборът се цели и на двата фронта

0
Николай Панайотов
Снимка: БТА / BTA

Наставникът на ЦСКА 1948 – Николай Панайотов, остана на мнение след успеха с 2:1 над Берое в 1/8-финален двубой в турнира за Купата на България, че заралии са затруднили сериозно „червените“, но победата за неговия тим е заслужена. Панайотов потвърди, че отборът се бори на фронта, като целите пред отбора са титлата и купата у нас.

„Изключително труден мач като условия. Очаквах Берое да се прибери и да прави силните си преходи. Имахме инициативата от самото начало. Смятам, че през второто полувреме имахме чистите положения. След като получихме гол, продължихме да натискаме и обърнахме с два красиви гола. Затрудни ни Берое, тъй като отборът се бе прибрал дълбоко в защита и нямахме достатъчно пространства. На полувремето коригирахме, вкарахме повече хора в предни позиции и се получи“, каза Панайотов.

„Поздравих момчетата, защото не се предадоха и се възнаградиха с обрат и победа. Мисля, че с оглед на показаното, победата ни е заслужена. Отборът се цели и на двата фронта. Всеки мач е важен за нас. Искам да покажем постоянство и се надяваме да вървим напред“, каза още младият треньор на „червените“.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Димитър Георгиев
Димитър ГеоргиевДимитър Георгиев е български спортен журналист и анализатор. Завършва висшето си образование в Софийски университет със специалност българска филология.
Коментирай

Няма коментари.