ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Николай Костов не е водил днешната тренировка на Левски

0
Николай Костов
Снимка: lap.bg

Старши треньорът на Левски – Николай Костов, не е водил сутрешната тренировка на „сините“. Опитният специалист се е появил за кратко на „Герена“, но не е излязъл на тренировъчното игрище, пише „Блиц“.

Там заниманието на Левски е било водено от помощниците на Костов – Кирило Нестеренко и Тимур Скорих.

Днес, 7 декември, „сините“ имаха само една тренировка – тази в отсъствието на Костов. Към момента не се знаят повече подробности за отсъствието на Костов.

Както е известно, преди 24 часа Левски отпадна от Sesame Купа на България след загуба 1:2 от Хебър в Пазарджик.

В събота Левски закрива есенния дял с гостуване на Ботев Враца, което може да е и последният мач на Костов начело на тима.

Вече бе анонсиран брифинг от Левски през следващата седмица – на 14 декември, когато Наско Сираков и Даниел Боримиров ще говорят.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.