ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Николай Костов: Ботев е добър отбор, но ние сме по-добри

0
Николай Костов
Снимка: lap.bg

Треньорът на Левски – Николай Костов, сподели очакванията си за срещата с Ботев Пловдив, която е в събота от 19:15 часа на стадион „Христо Ботев“.

Специалистът определи „канарчетата“ като добър отбор, но изрази мнение, че „сините“ са по-класни и трябва да вземат трите точки след лошия старт и загубата с 1:2 от ЦСКА 1948 на „Герена“.

„Ботев е добър отбор с амбициозен и вече опитен треньор, но очаквам само победа, защото вярвам изцяло на моите футболисти и смятам, че сме по-добрия отбор“, заяви Костов.

„Мачът с ЦСКА 1948, в който пропуснахме своите възможности да вземем трите точки, вече е забравен. Направили сме си анализ, взели сме си поуките и гледаме напред“, добави старши треньорът на Левски, пожелавайки на зрителите празнична атмосфера и приятни емоции.

 

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.