Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Никола Илиев вкара два гола при успех на Интер

0
Никола Илиев
Снимка: Twitter

Поредна силна изява на талантлив наш футболист на Апенините. Никола Илиев вкара два гола и записа асистенция при успеха на младежкия тим до 19 години на Интер с 5:4 срещу Верона след продължения в турнира за Купата на Италия в тази възрастова група. Силната игра на Илиев, който изигра два мача за националния отбор на България под ръководството на Младен Кръстаич, помогнаха на „нерадзурите“ да се класират за четвъртфиналите в надпреварата.

Българинът откри резултата с глава в 8-ата минута, а в края на първото полувреме изравни за 3:3 от дузпа, отсъдена за нарушение срещу самия него. В 65-ата минута Илиев центрира прецизно и Ди Маджо се разписа за 4:3. Българинът бе сменен в 86-ата минута, а в добавеното време Верона изравни за 4:4 и прати двубоя в продължения. В 107-ата минута Андерсен вкара петия победен гол за Интер, който в следващата фаза на турнира ще срещне Сампдория.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.