ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Никола Илиев помогна на Интер да стигне полуфинал

0
Никола Илиев
Снимка: Twitter

Страхотно представяне на български национал по италианските терени. Никола Илиев се отличи с асистенция за победата на младежката формация на Интер с 2:1 срещу Сампдория в четвъртфинала среща за Купата на Италия на ниво Примавера.

18-годишният нападател подаде за първия гол на Денис Куратоло в 22-рата минута. В самия край на първата част Александър Станкович покачи на 2:0, а гостите успяха само да върнат едно попадение чрез Даниеле Монтеваго в 77-ата минута. Никола Илиев игра до 83-тата минута, когато бе заменен от Франческо Еспозито.

На полуфиналите Интер ще срещне връстниците си от Рома, които елиминираха Наполи след 2:1. В другия полуфинал отборът на Димо Кръстев Фиорентина ще се изправи срещу Дженоа.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.