Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Ники Костов: Петрис е аут, тренирахме и дузпи

0
Николай Костов
Снимка: LAP.bg/Юлиан Тодоров

Старши треньорът на Левски – Николай Костов, очаква много труден мач в четвъртък вечер. Неговите възпитаници излизат на реванш от третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите срещу Апоел Беер Шева.

Първият мач в Израел завърши 0:0, а утрешният двубой на „Георги Аспарухов“ е с начален час 20:00. Победителят ще играе плейофн срещу Айнтрахт Франкфурт.

„Жереми Петрис не е възстановен, възстановен е Кристиан Димитров. Петрис е основен играч и много добър защитник. Надявахме се да се възстанови за този мач, не успя. Объркват се плановете, когато един от най-добрите футболисти е с контузия. Няма да играем с трима централни защитници. Ще играем с четирима в защита“, Костов сподели на официалната пресконференция. 

Жереми Петрис

„Сигурен съм, че за мотивация не става дума да се говори. Няма нужда да говорим за мотивация. Убеден съм, че ще се борят като лъвове за всяка топка. Въпросът е като отнемем топката какво правим с нея. Там вече няма лъвове.“

„Трябва да видим какво градивно може да произлезе от владението на топката. Тези въпроси трябва да се решават в Левски в следващите 5-6-7 месеца. Винаги трябва да се усъвършенстваме, когато играем с топката. Естествено, че влизат дузпите в сметката. Това е мач, в който всичко може да се случи. Тренираме дузпи“, допълни специалистът.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.