Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Ники Костов иска нов офанзивен играч в Левски

0
Левски
Снимка: lap.bg

Треньорът на Левски Николай Костов още не е получил нови попълнения, а трансферният пазар у нас затваря утре. На „Герена“ обаче не разполагат със средства, за да плащат трансферни суми за играчи на други клубове и затова се оглеждат за свободни агенти.

Наскоро „сините“ изпуснаха нигерийския нападател Сънди Адетунджи, който предпочете сръбския Чукарички. Николай Костов иска да подсили атаката, тъй като на върха й разполага само с Рикардиньо. В негово отсъствие на нея се въртят Джавад Ел Джемили, Роналдо и Фадига, пишат колегите от „Тема Спорт“.

През лятото Левски взе двама нови играчи, които са полузащитници. На „Герена“ пристигнаха офанзивният халф Асими Фадига и дефанзивният Дарлан. Вторият обаче заема квота за играчи извън ЕС и с него такива станаха 6.

„Сините“ търсят и десен защитник, защото Жереми Петрис отказва да поднови договора си и няколко родни клубове следят изкъсо случващото се с французина.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.