ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Нигерия ще стигне финала за Купата на Африка, отчете Спортинг уин

0
Виктор Осимен, Нигерия - Камерун
Снимка: БТА

Нигерия и Република Южна Африка се изправят един срещу друг в първи полуфинал от турнира за Купата на африканските нации. Мачът е в сряда, 7.02, от 19:00 часа и по традиция ще се излъчва в каналите на Макс Спорт 1.

„Суперорлите“ затвърждават ролята си на фаворит в турнира и с рационална игра са вече във фазата на четирите най-добри. Спортинг уин предрича и повече – най-многолюдната африканска страна да победи РЮА и да играе финал на 1.59 коефициент. Ставката за „бафана бафана“ пък е далеч по-сериозна – съответно и шансовете по-малки – 7.10. Равенство в редовните 90 минути се оценява на 3.41 според букмейкъра.

Нигерийската селекция, водена от суперзвездата Виктор Осимен, определено е фаворит срещу домакина на Мондиал 2010. РЮА обаче показа, че не е за подценяване и вече изхвърли вероятно най-големия фаворит – Мароко. Както добре помним, „атласките лъвове“ са четвърти от Световното първенство в Катар, провело се само преди 14 месеца.

*Коефициентите се променят!

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Sportingwin отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.