ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Синът на Любо Пенев: Можем да победим всеки, защо да не сме в шестицата? (СНИМКИ)

0
Николас Пенев
Снимка: LAP.bg

Младият футболист на Хебър Пазарджик – Николас Пенев, беше отличен с наградата за Най-добър играч на шестия кръг в efbet Лига. 18-годишното крило вкара единствения гол при победата на „зелените“ над Локомотив София с 1:0 на стадиона в „Надежда“.

Николас Пенев

Синът на старши треньора Любослав Пенев, бе на мнение, че Хебър може да надвие всеки в първенството и да се бори за място в Топ 6. Той сподели и на какво най-вече го учи баща му.

Николас Пенев

„Всеки ден уча уроци от моя баща. Най-важният урок е да не се отказвам, да съм с гордо вдигната глава и винаги да продължавам смело напред. Баща ми е изключителен професионалист, максималист и е лесно да се работи с него, защото всичко е изпипано до последния детайл. Работата на нас, футболистите, е да слушаме и да изпълняваме. Мечтите ми стигат високо и далеч. Разбира се, първо трябва да се развивам. Дай боже някой ден да стана добър футболист“, заяви Николас Пенев.

Николас Пенев

„Получих шанс в Хебър, благодаря за този шанс, който ми се дава от футболния клуб, надявам се да го грабна. Всеки един футболист ме приема нормално в отбора, комуникирам с абсолютно всеки – българин или чужденец. Ще продължаваме да убеждаваме общината, че е важно да се развива и футболът“, каза още младокът.

Николас Пенев

„Наистина смятам, че можем да излезем и да победим всеки един отбор в първенството. Ние гледаме мач за мач, излизаме всеки път за победа и колкото се може по-нагоре. Защо не и в шестицата. Моят любим отбор в чужбина е Ливърпул, но симпатизирам също и на Атлетико Мадрид (б.р. – пред 1996-а година неговият баща и треньор Любослав Пенев записа златен дубъл с „дюшекчиите“)“, разкри още Ник Пенев.

Николас Пенев

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Димитър Георгиев
Димитър ГеоргиевДимитър Георгиев е български спортен журналист и анализатор. Завършва висшето си образование в Софийски университет със специалност българска филология.
Коментирай

Няма коментари.