Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Неймар се завърна ударно за ПСЖ при класика над корейци (ВИДЕО + СНИМКИ)

0
Чонбук Хюндай Моторс - Пари Сен Жермен
БТА / BTA

Пари Сен Жермен не срещна особени трудности и победи с класическото 3:0 южнокорейския Чонбук Хюндай Моторс в последната си проверка преди старта на новия сезон в Лига 1.

Над всички в срещата беше бразилската звезда Неймар, който се отчете с две попадения и асистенция за успеха. Той не беше играл от месец февруари насам заради тежка контузия и операция. Бразилецът нямаше минути и в летните проверки досега, но този път новият наставник Луис Енрике заложи на него като титуляр и го остави на терена до края на срещата.

На стадиона в корейския град Пусан парижани стигнаха до победата след попадения в края на двете полувремена. Неймар откри резултата в 40-ата минута, като имаше шанс топката първо да се отклони в крак на футболист на домакините, а след това и от страничната греда.

След това той удвои в 83-ата минута след асистенция на Фабиан Руис, а крайното 3:0 бе оформено от едно от новите попълнения на парижани Марко Асенсио в две минути преди края на редовното време след технична асситенция с пета именно на Неймар.

По този начин ПСЖ сложи край на негативната си серия в контролите, след като направи нулево равенство с Ал Насър на Кристиано Роналдо, а след това загуби последователно от Серезо Осака и финалиста в Шампионска лига Интер.

Тимът на Луис Енрике започва защитата на титлата си в Лига 1 с домакинство на Лориен на 12 август.

Вижте кадри от победата на Пари Сен Жермен:

Чонбук Хюндай Моторс - Пари Сен ЖерменЧонбук Хюндай Моторс - Пари Сен Жермен

Чонбук Хюндай Моторс - Пари Сен Жермен

Чонбук Хюндай Моторс - Пари Сен ЖерменЧонбук Хюндай Моторс - Пари Сен ЖерменЧонбук Хюндай Моторс - Пари Сен ЖерменЧонбук Хюндай Моторс - Пари Сен ЖерменЧонбук Хюндай Моторс - Пари Сен ЖерменЧонбук Хюндай Моторс - Пари Сен ЖерменЧонбук Хюндай Моторс - Пари Сен Жермен

Чонбук Хюндай Моторс - Пари Сен ЖерменЧонбук Хюндай Моторс - Пари Сен Жермен

Чонбук Хюндай Моторс - Пари Сен Жермен

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Димитър Георгиев
Димитър ГеоргиевДимитър Георгиев е български спортен журналист и анализатор. Завършва висшето си образование в Софийски университет със специалност българска филология.
Коментирай

Няма коментари.