Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Ал Хилал с „огромно предложение“ за Неймар, сделката е много близо

0
Чонбук Хюндай Моторс - Пари Сен Жермен
БТА / BTA

Френският шампион Пари Сен Жермен е много близо до това да се раздели с една от звездите си – Неймар. Италианският журналист Фабрицио Романо твърди, че Ал Хилал е предложил много сериозна оферта на бразилския национал, който е заинтересован от възможността да играе в първенството на Саудитска Арабия.

Според трансферния гуру, преговорите между ръководствата на двата клуба вече са в ход, като се договарят последните детайли по сделката. Към момента остава неясно каква сума са предложили от Ал Хилал за бразилеца. Преди няколко седмици се заговори, че цената на Неймар ще бъде около 200 милиона евро.

Желанието на бразилеца първоначално бе да остане на „Парк де Пренс“, където има договор до 2025-а година, а впоследствие се писа, че може да премине към американската МЛС, но е бил разколебан от сериозната оферта на Ал Хилал.

Неймар все още държи рекорда за най-скъп трансфер, преминавайки от Барселона в Пари Сен Жермен през 2017-а година, когато парижани платиха 222 милиона евро за правата му.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Димитър Георгиев
Димитър ГеоргиевДимитър Георгиев е български спортен журналист и анализатор. Завършва висшето си образование в Софийски университет със специалност българска филология.
Коментирай

Няма коментари.