Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Нюкасъл победи Фулъм с гол в края

0
нюкасъл фулъм
Снимка: БТА

Отборът на Нюкасъл се завърна на пътя на поебдите след драматичен успех над гостуващия тим на Фулъм. „Свраките“ надделяха над столичани с минималното 1:0 в мач от 20-ти кръг на английската Висша лига и завоюваха 10-та победа от началото на кампанията, прекъсвайки серия от 4 поредни успеха на „котиджърс“ в дивизията.

Единственото попадение в срещата на „Сейнт Джеймсис Парк“ отбеляза влезлият като резерва Александър Исаак в 89-та минута след асистенция на Калъм Уилсън. Така „джордитата“ остават на третото място във временното подреждане и вече имат 38 точки, на една зад втория Манчестър Сити. Фулъм пък е на 6-та позиция с 31 точки.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Лъчезар Тодоров
Лъчезар ТодоровЛъчезар е работил в няколко спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт.
Коментирай

Няма коментари.