Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Нюкасъл и Милан ще се борят, но нищо не зависи от тях

0
Нюкасъл Юнайтед - Ливърпул
Снимка: БТА / BTA

Нюкасъл приема Милан в мач от 6 кръг на Група „F“ от Шампионска лига. Двубоят на „Сейнт Джеймсис Парк“ започва в 22:00 часа българско време и ще бъде ръководен от нидерландеца Дани Макелие.

Играчите на Еди Хау заемат 3-то място във временното класиране с 5 точки. „Свраките“ спечелиха само един от първите си 5 мача, а като домакини имат 1 победа и 1 загуба при голова разлика 4:2. Мачът в Италия завърши 0:0.

Възпитаниците на Стефано Пиоли са на последното 4-то място с 5 точки. „Росонерите“ също спечелиха само един от петте си мача, а като гости имат един равен и една загуба при голова разлика 0:3. И двата отбора трябва да търсят само и единствено задължителна победа, но това няма да е достатъчно.

В същото време Борусия Дортмунд е домакин на Пари Сен Жермен. „Жълтата стена“ вече си осигури място на осминафиналите, с 10 точки, а втори е ПСЖ със 7 пункта на сметката си. Това означава, че французите не трябва да победат в гостуването си на „Сигнал Идуна Парк“ за да имат шанс Нюкасъл и Милан да вземат второто място.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Лъчезар Тодоров
Лъчезар ТодоровЛъчезар е работил в няколко спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт.
Коментирай

Няма коментари.