ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Де Хеа пред сензационно завръщане във Висшата лига

0
Давид де Хеа
Снимка: Twitter.com/mufcmpb

Бившият вратар на Манчестър Юнайтед – Давид де Хеа, може сензационно да се завърне във Висшата лига, но с екипа на Нюкасъл, съобщава Daily Mail. Испанецът е свободен агент, след като договорът му с „червените дяволи“ изтече в края на юни и не бе подновен.

По-рано днес стана ясно, че Нюкасъл ще бъде без титулярния си вратар Ник Поуп за 4-5 месеца, след като получи контузия в лявото рамо в събота точно в мач срещу „червените дяволи“. Първоначалните прогнози са, че английският национал ще отсъства от терените поне до март месец. След контузията на Поуп Нюкасъл остава с 34-годишния Мартин Дубравка като първи избор и с 30-годишния Лорис Кариус като резерва.

33-годишният Де Хеа игра за Манчестър Юнайтед в продължение на 12 сезона. Юношата на Атлетико Мадрид на два пъти печели „Златната ръкавица“ във Висшата лига за най-добър вратар, а с „червените дяволи“ стана и шампион през сезон 2012/2013.

През последните месеци имаше спекулации, че бившият испански национал ще продължи кариерата си в Байерн Мюнхен, Саудитска Арабия, в САЩ или дори, че ще се завърне на „Олд Трафорд“ заради колебливото представяне на заместника му Андре Онана.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Димитър Георгиев
Димитър ГеоргиевДимитър Георгиев е български спортен журналист и анализатор. Завършва висшето си образование в Софийски университет със специалност българска филология.
Коментирай

Няма коментари.