ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Неудържим Трент поведе Ливърпул към победа над Шефилд

0
Дарвин Нунес Ливърпул
Снимка: БТА

Ливърпул победи с 2:0 Шефилд Юнайтед като гост в мач от 15-ия кръг на Висшата лига. Мърсисайдци доминираха тотално цялата среща и могат да съжаляват, че не разгромиха съперника си.

Върджил ван Дайк откри в 37-ата минута след страхотно центриране на Трент Александър-Арнолд от ъглов удар. Англичанинът беше над всички на терена днес, като освен тази асистенция захрани нападателите с една дузина отлични топки и сновеше неуморно по терена през цялото време. Неговият коефициент на полезно действие беше изключително висок и оценката му по десетобалната система доближи 9.

В продължението на мача Доминик Собослай сложи точка на спора с втория гол на Ливърпул. Така възпитаниците на Юрген Клоп остават на второто място с 34 точки, а днешният съперник е последен в таблицата.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.