Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Тежък удар за Ботев Пд: Основен играч аут до края на годината

0
Мохамед Брахими
Снимка: Сайт на Ботев Пловдив

Неприятна новина получиха в Ботев Пловдив, след като един от техните най-добри футболисти – Мохамед Брахими, ще пропусне мачовете до края на календарната 2023-а година. Крилото на „канарчетата“ получи сериозна травма на тренировка преди градското дерби с Локомотив (1:1).

24-годишният французин е превила преглед с ЯМР, който е потвърдил, че той има скъсана кръста връзка на коляното. Това означава, че футболистът няма да може да играе през останалата част от годината и ще трябва да се концентрира върху възстановяването си.

През пролетния дял на миналия сезон, Брахими беше под наем в руския Факел Воронеж, където се представи отлично и неговото отсъствие ще бъде сериозно предизвикателство за новия треньор на „жълто-черните“ Станислав Генчев.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Димитър Георгиев
Димитър ГеоргиевДимитър Георгиев е български спортен журналист и анализатор. Завършва висшето си образование в Софийски университет със специалност българска филология.
Коментирай

Няма коментари.