ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Неприятният сценарий се потвърди: Мбапе е аут за Байерн Мюнхен

0
Килиан Мбапе
БТА

Суперзвездата на ПСЖ – Килиан Мбапе, няма да бъде на разположение на наставника Кристоф Галтие за първата осминафинална битка с германския колос Байерн Мюнхен в Шампионската лига. В официално изявление парижани потвърдиха, че френският нападател ще отсъства 3 седмици след контузията, която получи при победата срещу Монпелие.

В резултат на травмата Мбапе ще пропусне първия мач на своя отбор срещу баварците на 1/8-финалите в ШЛ. Мачът е насрочен за 14 февруари.

Естеството на контузията изисква около 20 дни време за възстановяване, въпреки че Мбапе е показвал в миналото, че е способен да се завърне в игра и по-бързо от предвиденото.

Той обаче със сигурност ще пропусне срещите с Тулуза този уикенд и дербито с Олимпик Марсилия следващата седмица. Мачът с ОМ е за Купата на Франция. Световният вицешампион е аут и за мача с Монако от Лига 1.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.