50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Неочаквани герои донесоха победа на ЦСКА 1948 в последната контрола

0
ЦСКА 1948
Facebook.com

ЦСКА 1948 завърши лагера си на турска земя с победа с 2:0 над северномакедонския Шкендия Тетово. Головете за родния тим вкараха Ангел Бастунов и Лазар Марин.

След само три минути игра „червените“ успяха да открият. Ради Кирилов от крилото с хубаво центриране намери Ангел Бастунов, който засече добре с глава за 1:0.

Кирилов можеше да удвои десетина минути по-късно, но ударът му бе спасен. След половин час игра и Георги Русев стреля добре от дистанция, но вратарят на Шкендия изби. Малко по-късно центриране на Ради Кирилов отляво намери Русев, който директно от воле стреля, но защитник на северномакедонците изби от голлинията.

В 53-ата минута българският нападател на Шкендия – Наско Милев, можеше да изравни, но Генадий Ганев показа рефлекс и улови изстрела му.

В средата на полувремето Бастунов можеше да дублира във вратата на тима от Тетово, но току пред него северномакедонски защитник изби.

Осем минути преди изтичането на редовното време Лазар Марин все пак вкара втори гол за столичани. Карагарен центрира от корнер на главата на Октавио и бразилецът с глава намери левият бранител, който засече в мрежата.

 

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.