Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Изникна пречка пред трансфера на Илиян Стефанов в Израел

0
Тренировка на Левски преди реванша с Шкупи
LAP.bg

Един от играчите, които могат да си тръгнат от Левски до края на трансферния прозорец – Илиян Стефанов, все още е в неведение относно трансфера си в чужбина.

Интерес към офанзивния играч има от страна на израелския Макаби Нетаня, но този клуб има проблем с квотите с чуждестранни играчи. Правилниците на местната федерация позволява тимовете да могат да картотекират до шестима легионери. Именно толкова в момента има Макаби и това бави евентуалната сделка. Едно от местата е заето от бившия централен защитник на ЦСКА – Пламен Гълъбов.

Надеждите са все пак, че трансферът ще се осъществи, ако клубът от Нетаня успее да продаде сръбският нападател Игор Златанович, пише „Тема Спорт“.

Ако в крайна сметка Стефанов премине в Макаби, то Левски ще получи около 300 хиляди евро за трансфера. От началото на годината 24-годишният национал е твърда резерва в състава на Николай Костов.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Димитър Георгиев
Димитър ГеоргиевДимитър Георгиев е български спортен журналист и анализатор. Завършва висшето си образование в Софийски университет със специалност българска филология.
Коментирай

Няма коментари.