Betano Вземи бонуса
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Недялков претърпя операция, извън игра е за месец

0
Антон Недялков
ludogorets.com

Капитанът на Лудогорец – Антон Недялков, е претърпял успешна операция в португалския град Порто. Това съобщиха от клуба, като разкриха още, че бранителят ще е извън игра около един месец.

Защитникът на два пъти бе включван в стартовия състав на Лудогорец, но отпадаше точно преди първия съдийски сигнал. Това се случи срещу борещите се за оставане Пирин и Хебър.

Срещу благоевградчани шампионът загуби с 0:1, докато при визитата си на „гробарите“ спечели с 3:1.

„Хроничният характер на проблема налагаше Недялков да бъде опериран поради недостатъчната ефективност на консервативното лечение. Прибягвайки към тази стъпка, целим дефинитивно решаване на проблема и Антон да бъде възстановен в кратки срокове“, коментира лекарят на Лудогорец д-р Валентин Великов.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.