Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Навръх юбилея на Сираков: Левски почна с увеличаването на капитала

0
Наско Сираков
LAP.bg

Ръководството на Левски стартира първата фаза от процедурата по увеличаване на капитала на дружеството.

От клуба разясниха на акционерите стъпките, които трябва да направят, за да се сдобият с новата емисия акции.

От днес, 26 април, чрез издаване на нови 3 000 000 броя обикновени поименни акции, всяка една с право на един глас с номинална стойност от 1 лев и емисионна стойност от 5 лева. Това е взето като решение на Общото събрание на 6 април.

Право да запише акции от новата емисия има всяко лице, което е било акционер към датата на вземане на решението за увеличаване на капитала. Отново на Общото събрание на акционерите – 06.04.2023 г.

За целта всеки желаещ следва да попълни заявление за записване на акции.

Към него трябва да се приложи документ за превод на сумата (общата емисионна стойност на акциите), както и копие от акциите/временните удостоверения.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.