50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Насрочиха Левски – Лудогорец за делничен ден

0
Келиан ван дер Каап, Лудогорец - Левски
LAP.bg

Българския футболния съюз публикува програмата за 21-ви и 22-ри кръг на efbet Лига. Най-интересният мач ще е между Левски и Лудогорец.

Първият двубой за пролетта на стадион „Георги Аспарухов“ ще се изиграе във вторник (28 февруари) от 17:45 часа. Феновете на вековниците мигновено се обявиха против това дерби да се проведе в делничен ден. Тепърва се очаква темата да бъде много дискутирана. 

На 26 февруари (неделя) Септември София приема ЦСКА от 17:15. На 4 март (събота) е другият мач на 31-кратния шампион на България. Той е домакинство на Локомотив Пловдив от 17:30. 

Втората среща на Левски от въпросните обявени кръгове е на 05.03 (неделя) – визита на Хебър от 14:15 часа. 

Сблъсъкът между ЦСКА 1948 и Хебър тази събота пък се мести на Националния стадион „Васил Левски“ заради проблем на съображението в Бистрица. 

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.