ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Наско Сираков: Левски ще продава акции и наесен

0
Наско Сираков
LAP.bg

Мажоритарният собственик на Левски – Наско Сираков, е в Бургас на първата среща с фенове на тима, както бе анонсирано от „синия“ клуб. Основната тема на тези срещи е увеличението на капитала на дружеството и подготвяната емисия акции на клуба. Сираков заяви, че целта е информационната кампания за емитирането да е изцяло прозрачна и феновете да са в крак със случващото се.

Със Сираков в Бургас е и председателят на Управителния съвет на Левски Даниел Боримиров.

„При нас всяка кампания е изключително важна. Тази е свързана с акциите. Наложи ни се бързо да реагираме и нямаме много време. През есента ще има втора такава кампания и съм сигурен, че си гарантираме по-голям успех“, заяви Сираков пред бургаските медии преди началото на срещата.

Сираков отказа да коментира напрежението по високите етажи в Левски. Припомняме, че в последния шампионатен двубой на Левски в Кърджали, той и Иво Ивков седяха на разстояние един от друг.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.