ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Наско: Когато казваш истината за Левски, е много лесно

0
Наско Сираков
Снимка: lap.bg

Собственикът на Левски Наско Сираков отправи ясно послание към синята общност по време на срещата си с фенове на тима в Сливен.

„Когато казваш истината на привържениците, е много лесно. Проблем е, ако им казваш неистини, тогава е лошо. Истината е, че върви сериозна кампания по увеличение на капитала и по този повод сме тук. Това е истината за Левски и е много важна тази истина. Няма никакви нюанси. Търсим колкото е възможно повече акции да стигнат до нашите привърженици и акционери“, каза Сираков.

„На 1-ви април нямам ключова среща. Имам на 6-ти ключова среща, когато е Общото събрание. А след това може да се видя с абсолютно всеки един привърженик на стадион „Георги Аспарухов“ и го заявих недвусмислено. Феновете ще имат среща с други хора. Мен ме няма, няма как да отида“, добави Наско Сираков.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.