ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Наполи удари тежко Айнтрахт Франкфурт след безредиците в града

0
Виктор Осимен, Наполи
Снимка: БТА

Наполи не остави съмнение, че е по-добрият отбор от Айнтрахт Франкфурт и в реванша и постигна нова победа с 3:0 на своя „Диего Марадона“.

„Адзурите“ се разправиха с германския си съперник, след като в часовете преди мача цял Неапол бе белязан от безредиците на феновете на Айнтрахт.

Нигерийският стрелец Виктор Осимен отново бе звездата на вечерта, вкарвайки две голмайсторски попадения.

Осимен откри резултата в продължението на първото полувреме, когато засече с глава меко центриране на Матео Политано отдясно.

Едва осем минути след подновяването на играта хубава атака на неаполитанците отляво бе прехвърлена към дясното крило от Хвича Кварацхелия. Там Политано комбинира с Ди Лоренцо, а капитанът намери Осимен на 2-3 метра от вратата, след което не остана нищо друго на нападателят освен да направи 2:0.

В крайна сметка южняците успяха да вкарат и трети гол в средата на втората част. Пьотр Желински се разписа от дузпа, въпреки че в минутите преди наказателния удар гостите от Франкфурт имаха няколко шанса за попадение.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.