ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Наполи с осма поредна победа в Серия „А“

0
наполи емполи
Снимка: БТА

Наполи постигна осма поредна победа в Серия „А“ и се доближи още повече до спечелването на първа титла на Италия от 1990-а година. Играчите на Лучано Спалети спечелиха гостуването си на Емполи с 2:0 в мач от 24-ти кръг на Калчото, като това бе 11-и успех далеч от дома за „малките магаренца“.

Попаденията за гостите паднаха още преди да е изминал половин час. Първо Ардиан Исмаили си отбеляза автогол в 17-ата минута, а 11 минути по-късно Виктор Осимен отбеляза дежурния си гол, с който сметката му набъбна до 19 гола в Серия „А“ в 20 мача.

Наполи е едноличен лидер в класирането с 65 точки, на 18 пред втория Интер, но и с мач повече. Емполи пък заема 12-а позиция с 28 пункта.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Лъчезар Тодоров
Лъчезар ТодоровЛъчезар е работил в няколко спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт.
Коментирай

Няма коментари.