ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Наполи отвори 18 точки разлика на върха в Италия

0
Наполи
БТА

Наполи спечели с 2:0 гостуването си на Сасуоло в мач от 23-ия кръг на италианската Серия А. Южняците не възнамеряват да дърпат ръчната спирачка до края на шампионата, като вече имат 18 точки аванс пред втория в класирането Интер. 

Двубоят за започна по възможно най-добрия начин за селекцията на Лучано Спалети. Гостите поведоха в резултата още в 12-ата минута чрез грузинския национал Хвича Кварацхелия. Крилото проби през центъра и стреля технично в долния десен ъгъл на врата за 1:0.

В 33-ата минута другата суперзвезда на Наполи Виктор Осимен удвои преднината на своя тим. С това нигериецът до голяма степен уби интригата в мача. 

До края на първото полувреме домакините отбелязаха попадение, но беше отменено заради засада. 

След почивката победата се оказа пирова, защото голмайсторът Осимен получи травма и беше принудително заменен. Все още не ясно колко е сериозна контузията му. 


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.