Betano Вземи бонуса
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Наполи катастрофира тежко за Купата на Италия

0
Наполи - Фрозиноне
Снимка: БТА

Действащият шампион на Италия Наполи за втора поредна година се сбогува рано-рано с Купата. Този път партенопеите напускат втория по сила турнир на Ботуша след тежко поражение с 0:4 у дома от непретенциозния Фрозиноне, който е и новак в елитната Серия А.

Първата част на „Диего Армандо Марадона“ мина без голове. Единствено Джовани Симеоне прати топката в мрежата на „канарчетата“, но попадението на аржентинеца бе отменено заради игра с ръка в хода на атаката. Това се случи седем-осем минути преди края на първата част. Около четвърт час преди това Джакомо Распадори нацели левия стълб на вратата на Фрозиноне.

Вторите 45 минути минаха изцяло под диктовката на гостите и не толкова с игра, колкото с реализирани положения. В 65-ата минута Енцо Беранечеа даде тон на головата фиеста, вкарвайки с глава за 0:1.

Второто попадение не се забави много. Пет минути след халфа и Джузепе Казо отбеляза, излизайки сам срещу вратаря и реализирайки хладнокръвно.

Последните два гола в двубоя паднаха в продължението на срещата. Те обаче дойдоха след червен картон за капитана на южняците Джовани Ди Лоренцо.

Уалид Чедира и Пол Лирола вкараха в продължението, за да завършат унижението за неаполитанците.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.