Betano Вземи бонуса
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Наполи громи в Торино, Осимен и Кварацхелия нямат спирка (ВИДЕО)

0
Наполи
БТА

Лидерът в италианската Серия А Наполи записа 23-ата си шампионатна победа през сезона, след като разгроми Торино с 0:4 като гост в среща от 27-ия кръг.

Двете звезди на отбора в нападение – Виктор Осимен и Хвича Кварацхелия, отново бяха на познатото ниво и бяха замесени и в четирите гола.

Осимен откри в деветата минута, а в 35-ата минута Кварацхелия удвои от дузпа. След почивката Осимен вкара втория си гол в мача, а в средата на втората част Танги Ндомбеле се възпозва от асистенция на Кварацхелия, за да оформи крайното 0:4.

Наполи е на върха в подреждането със 71 точки – с 21 пункта пред втория Интер, който е с мач по-малко. Торино пък е 11-и с 37 точки. В следващия кръг Наполи посреща Милан, а Торино гостува на Сасуоло.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.