Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Нали се сещате какво ще стане, ако Уелтън не играе за Левски“

0
Локомотив Пловдив - Левски Уелтън
levski.bg

Бившият треньор на Левски Емил Велев смята, че без Уелтън „сините“ ще имат сериозни проблеми в нападение. Кокала заяви, че в момента головите ситуации се създават предимно от него, като смята, че няма кой да го замени, ако нещо се случи с бразилеца.

„Може би е необходимо още едно крило, което притежава скорост и умение да пробива, защото сега единствено се разчита на Уелтън. Ако той не играе, нали се сещате какво ще се случи. Той е най-острият футболист на Левски. Ситуациите, които се създават пред противниковата врата, са почти единствено само от него“, каза Велев пред „Тема Спорт“.

Той добави още, че Левски има нужда от подсилване и на върха на нападението, където Рикардиньо е без алтернатива, както и от още един креативен халф, който да замени напусналия Филип Кръстев. В момента като такъв се подвизава Джевад Ел Джемили.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.