Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

На Венци му писна: Добре, нека се направи един Конгрес!

0
венци стефанов славия
Снимка: lap.bg

Босът на Славия Венцеслав Стефанов коментира войната между действащото ръководство на БФС и опозицията, водена от Димитър Бербатов. Той призова да се проведе един Конгрес, за да се сложи точка на спора.

Стефанов коментира и острата реакция на техническия директор на БФС Георги Иванов – Гонзо след мача на България срещу Сърбия в Разград, когато атакува словесно фенове.

„Георги беше такъв и като футболист и имаше моменти на ярост. Но нека не съдиме, защото приказката за първите 7 години са валидни за всички. Дано Георги с времето успее да преодолее някои свои непремерени изказвания“, каза Венци пред „Тема Спорт“.

„Предполагам, че него го заболя и от реакцията на много медии и от дрънкането на оръжия. Добре, нека се направи един Конгрес и да се спре веднъж завинаги. Проблемът при нас обаче не е само в БФС. Рибата се вмирисва откъм главата“, добави още той.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.