Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

На хвалби сме първи, а на футбол…

0
Борислав Михайлов
Снимка: lap.bg

„Това е огромно признание за мен, а също и огромна отговорност. Блаогодаря на ръководителите на УЕФА за доверието – все пак става дума за една от ключовите позиции в европейския футбол. Едва ли има по-красноречива оценка за моята работа и работата на БФС от това Футболната комисия на Европа да бъде поверена на българин“, обяви Борислав Михайлов по повод новия си пост в УЕФА.

Явно президентът на Българския футболен съюз счита своята работа за изключителна. Вече почти 20 години не сме играли голям форум, Шампионска лига е мираж за клубовете ни, а юношите отдавна са под новото на страни като Черна гора и Косово. Според Боби постът му е „ключов в европейския футбол“.

Борислав Михайлов

След кратка справка в сайта на УЕФА ще отбележим, че той оглавява една от 19 комисии. Информацията ни беше предложена, сякаш те са само няколко и именно Михайлов е в ключовата. Оказва се, че неговата комисия е поставена на последното 19-о място след какви ли не други. Видиш ли… май ще се окаже, че отново сме последна дупка на кавала.

Съвсем не на последно място – всяка футболна федерация е длъжна да бъде представена в някоя от комисиите. Оказва се, че за Борислав Михайлов е задължение, а не „признание“ да бъде в компанията на своите колеги в УЕФА.  

Важното е музиката да свири, кучетата да си лаят, пък керванът продължава по пътя си. Вече повече от 15 години копаем дъното, а шефовете си поставят високи оценки и използват високопарни изрази за своята работа. Тука е така!

борислав михайлов

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.