50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Мъри Стоилов: Няма тайна около лагера в Дубай, липсват условия за футбол

0
Станимир Стоилов
БТА

Старши треньорът на Левски – Станимир Стоилов, напусна по-рано общото събрание на сдружението „Левски на Левскарите“ заради тренировка със „синия“ състав. Наставникът обаче коментира пред медиите актуалните въпроси след събранието, както и лагера в Дубай за отбора. Мъри за пореден път изрази разочарованието си от това, че в първите месеци на годината няма условия за футбол в България.

„Все още се гласува. Аз понеже имах тренировка тръгнах малко по-рано. Тепърва има 14 желаещи за УС. Ще бъдат избрани 7 и естествено председател. Това беше изключително кратък период на първото ръководство, но така беше и ангажиментът. Сега всички членове на Сдружението, които са към 1200, да изберат и членове на УС, и председател“, започна Мъри.

„Не искаме да търсим само извинения във времето. Това време обърква качеството на футбола, обърква присъствието на хората на стадиона, обърква приходите на всички клубове. Футболът е бизнес и трябва да го развиваме. Трябва да има добри условия за работа. Паузата беше декември, януари и до средата на февруари. Два месеца и половина. Ако се бяхме замислили и паузата беше януари, февруари и средата на март щеше да започне първенството. Условията, които искаме за професионален футбол щяха да са налице. Моята идея е да направим футбола както е на Запад”.

„Получих покана за присъствие за „Футболист на годината“. Честито на печелившите. Това са класации, които ги има по цял свят“, каза за финал Стоилов по повод предстоящата церемония за награждаването на победителите от анкетата „Футболист на годината“.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.