50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Мъри Стоилов: Няма да продаваме, ще градим

0
Станимир Стоилов
LAP.bg

Треньорът на Левски Станимир Стоилов коментира актуалните теми около отбора и клуба след края на лагера в Дубай. „Сините“ победиха с 4:0 местният Гълф Юнайтед и се прибират в България, където скоро ще започне пролетния дял от първенството.

„Доволен съм от лагера. Имахме това, което търсихме – условия, добри терени. Всички дадоха максимума в подготовката, само контузията на Петров попречи малко. Сега е важно да влезем в първенството максимално добре, иначе малко се обезмисля работата на лагера“, започна Стоилов.

„Исках още миналата година да седнем и да направим промяна в стартирането на първенството. Но никой нямаше огромно желание. Сега всички видяха условията на лагерите и се сетиха на какви терени и при какви условия ще започнем мачовете февруари. Качеството и нивото на футбола падат много – като ескимоси ще бъдем. За мен първенството започва след 10 април”, продължи треньорът на Левски.

“Офертите, които идват и които отказваме са показател, колко се променя Левски за 1 година. Стойността на нашия отбор беше на 0, а сега виждате каква е. Това показва, че се движим в положителна посока. Решихме да не се продават играчите, с надеждата да се гради бъдещето на отбора. Ако тръгнем да подаваме най-добрите си играчи, няма да как да стане. На част от тези играчи цената им ще се вдигне още. Има футболисти, които струваха нула лева във Втора лига, а сега са с цена 6 милиона“, завърши Стоилов.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Юри Славчев
Юри СлавчевЮри Славчев е български спортен журналист. Работил е като репортер за Канал 3. Освен това е водещ на предването "Спорт в Обектива". Отразява и коментира най-важните спортни събития. Известен е още с работата си за агенции като Блиц и редица други медии.
Коментирай

Няма коментари.