ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Мъри: Стефанов е готов, трябва да върнем обичта на феновете

0
Станимир Стоилов
БТА

Старши треньорът на Левски – Станимир Стоилов, говори преди гостуването на Пирин в Благоевград. Наставникът обърна внимание на лошата серия на „сините“, пропадналата сделка със сръбския бизнесмен Драган Шолак, евентуалния входящ трансфер на Джавад Ел Джемили и други акценти от лагера на вековниците. Стоилов сподели и една добра вест – полузащитникът Илиян Стефанов е готов за мача с „орлетата“.

 „Не съм фен на дългия цикъл без мачове. Играчите са готови, но важното какво ще покажат. Илиян Стефанов е готов. Търсим решения защо не постигаме успех.Няма място за обезверяване, по-важно е да намерим пътя към победата. Трябва да проявим майсторство. Футболистите на Левски са на терена, за да търсят решения“, започна Стоилов.

„В срещата с Черно море Левски загуби всичко – трите точки, Цунами, авторитет, 3-4000 души по трибуните, футболния бизнес, Търново загуби също поне още 2000 присъстващи хора. Беше допълнителен приход за целия град, продължи той, споделяйки, че е имало липса на воля и характер в отбора на стадион „Ивайло“.

„Трябва да върнем обичта и уважението на нашите фенове. Затворихме чалготеката, време е да затворим и илюзиите. Последните шест-седем месеца повлияха негативно, хората чакаха спасител, имаше и пасуване във входящи и изходящи трансфери.

Стоилов заяви още, че ситуацията не е приятна за никоя страна, но се търсят решения. Всички левскари трябва да търсят решение за патовата финансова ситуация, в която „сините“ изпаднаха. Той заяви също, че едва ли ще има повече изходящи трансфери от „Герена“.

„Надявам се другата седмица да има повече яснота по сделката (б.р. – за Джавад Ел Джемили). От дълго време искаме да подсилим атаката. Искаме млади играчи, които с поведението си да помагат за резултати, да показват игра и евентуално да търсят бъдещи продажби“, завърши Стоилов.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.