ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

„Мъри с 60 бона заплата и безлимитна карта за гориво – нахалство!“

0
Станимир Стоилов
Снимка: LAP.bg

Легендарният нападател на Левски Петър Курдов се изказа изключително остро по адрес на бившия наставник на „сините“ Станимир Стоилов.

Курдов смята, че Мъри е изоставил отбора, а освен твърди, че Стоилов е взимал 60 хиляди лева заплата на „Герена“ е е имал осигурен „Мерцедес“ и безлимитна карта за гориво.

„Да вземеш толкова много пари и да имаш безлимитна карта за гориво както той (Станимир Стоилов), така и помощникът му Цанко Цветанов. Според мен това вече е голямо нахалство! Но нека да се провери. Поне така чувам.“, каза Курдов пред Sportlive.bg.

„Едно от условията е да имат „Мерцедес“, да имат безлимитна карта за гориво, както старши треньорът, така и помощникът му. Питайте тях дали е така. Така казват хората, които работят в клуба“, добави още той.

„Знаете ли колко треньори в България мечтаят да взимат такива средства. Аз поне си мисля, че за 60 000 лева доста хора от нашето поколение, и по-млади, и по-стари, ще работят с душа и сърце за идеята за Левски.

Значи 1 млн. лв. да получиш, а видяхте по едно време бяхме на седмото място. Сега се измъкна, като тази дума е изключително подходяща за него, че остави момчетата, които той доведе“, каза още Курдов.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.