ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Мъри проговори за Ференцварош, сравни го с Левски

0
Станимир Стоилов
LAP.bg

Бившият треньор на Левски Станимир Стоилов коментира появилите се информации, че унгарският шампион Ференцварош го иска. Той заяви, че на този етап не е търсен от отбора от Будапеща.

„Прочетох информацията, но няма никакъв официален контакт с мен. Няма как да коментирам нещо, което не се е случило“, заяви Станимир Стоилов пред „Мач Телеграф“. 

Попитан дали би приел оферта от Ференцварош, ако постъпи такава, Мъри каза само, че клубът е най-големият в Унгария, както Левски в България.

„Ференцварош е като Левски. Най-големият клуб в страната си“, заяви Мъри, който е без работа от април насам, когато подаде оставка в Левски.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.