ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

„Мъри няма оправдание, че напусна Левски преди мача с ЦСКА“

0
Станимир Стоилов
Снимка: Фейсбук, ПФК Левски

Заместник-директорът на Националната следствена служба Ясен Тодоров, който е голям фен на Левски, коментира решението на Станимир Стоилов да напусне клуба.

Тодоров е близък на мажоритарния собственик Наско Сираков, като присъства и на откриването на „Бизнес клуб Левски“. Той смята, че Мъри няма оправдание за това, че е напуснал Левски преди дербито с ЦСКА.

„Мен ми е много болно от това нещо, защото аз много харесвам Станимир Стоилов като треньор. Под негово ръководство Левски играеше футбол какъвто аз искам да гледам. Неговото решение много ме учуди. Най вече, че напусна отбора преди мача с ЦСКА. Не мисля, че за това решение може да се намери оправдание.“

„Но смятам, че Левски ще излезе и от тази криза, макар че добрият треньор е изключително важен за клуба. Виждате какво се случи и във Великобритания с Челси и Тотнъм, когато има промяна в треньорското ръководство, отбори с такива многомилионни бюджети търпят унизителни поражения“, каза Тодоров пред „Блиц“.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.