ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Мъри държи играчите на Гьозтепе здраво на земята

0
Станимир Стоилов
Снимка: Сайт на Гьозтепе

Треньорът на Гьозтепе Станимир Стоилов държи играчите си здраво стъпили на земята след третата поредна победа, която постигнаха под негово ръководство. Гьозтепе срази Генчлербирлиги с 3:0, а Мъри обяви, че целта му е неговите подопечни да играят по-добре във всеки следващ двубой. 

„Беше труден мач за нашия отбор, но ние знаехме, че ще бъде така, тъй като и двата отбора искаха да спечелят. Имахме положения през първото полувреме, но не успяхме да се възползваме от тях. През второто полувреме не започнахме добре и отново пропуснахме възможности, а тогава и Генчлербирлиги пропусна дузпа“, коментира Стоилов.

„Нашата цел е отборът да играе по-добре във всеки мач. Не можем да кажем, че всичко е добре, само защото спечелихме три поредни мача. Трябва да продължим да работим сериозно и здраво, и да дадем всичко от себе си, за да стигнем до Суперлигата“, каза още Станимир Стоилов.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.