Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Мъри: Благодаря на Арда, че поля стадиона (ВИДЕО)

0
Станимир Стоилов
БТА

Наставникът на Левски Станимир Стоилов благодари на Арда (Кърджали), че са предоставили отлични условия за игра на своя терен. Треньорът отново се върна към терените в България през зимните месеци, като заяви, че очевидно в Кърджали искат да играят на европейско ниво, за разлика от други отбори в страната.

„Добра победа за нашия отбор срещу един много стойностен отбор като Арда. Един добър мач, да благодаря на домакините, че се погрижиха теренът да бъде полят и преди мача, и на почивката. Това показва, че когато искаш да градиш отбор, създаваш максимално добри условия за игра и на противника си“, заяви Мъри.

„Не е важно кой ще отбележи, важно е да се играе организирано и дисциплинирано. Днес целият отбор беше на добро ниво. Стабилно играхме в защита, но можем да бъдем още по-убедителни. Има какво да работим и накъде да се развиваме. Не може да имаш трима национални състезатели в защита и да не играеш добре“, добави още той.

„Юбилеен мач номер 250 в елита на България? Това е моята кариера, моята родина. Оттук е започнало всичко. Винаги съм бил щастлив, когато водя Левски. Единствено не ми харесват терените през зимните месеци. Може би след паузата условията ще се подобрят. Аз дори не знаех, че имам 250 мача. Вчера Сираков ми каза“, завърши Стоилов.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.