Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Мъри Стоилов: Не очаквах Астана да загуби толкова тежко

0
Лудогорец - Астана
Снимка: LAP.bg

Българският шампион Лудогорец разби казахстанския Астана с 5:1 в реванша между двата тима от третия квалификационен кръг на турнира Лига Европа и по този начин се класира за плейофите с общ резултат от 6:3. В битка за влизане в груповата фаза „орлите“ ще се изправят срещу нидерландския гранд Аякс Амстердам.

Бившият старши треньор на Астана – Станимир Стоилов, пък сподели след тежкото поражение на казахстанския тим, че не е очаквал толкова голяма загуба в гостуването му на Лудогорец.

Лудогорец - Астана

„Не очаквах толкова голям резултат. Лудогорец успя да реализира шансовете си и заслужено победи. Астана имаше много злощастни дванадесет минути през второто полувреме. Казах, че Лудогорец е на същото ниво като Динамо Загреб. Каквото и лошо да се случи с Астана, сега те трябва да мислят за Лигата на конференциите. Успех на Астана там!“, заяви Стоилов, цитиран от Legalbet.kz.

След отпадането от Лига Европа казахстанският тим ще продължи към плейофите, но в Лигата на конференциите, където ще играе с албанския Партизани.

Лудогорец - Астана

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Димитър Георгиев
Димитър ГеоргиевДимитър Георгиев е български спортен журналист и анализатор. Завършва висшето си образование в Софийски университет със специалност българска филология.
Коментирай

Няма коментари.