Бонус
без депозит
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Бонус
без депозит
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Мъри Стоилов влиза в Ус на „Левски на левскарите“

0
Станимир Стоилов
LAP.bg

Старши-треньорът на Левски – Станимир Стоилов, се кандидатира за член на Управителния съвет на „Левски на Левскарите“.

Според него сдружението трябва да бъде стожер на левскарщината, както и че новият Ус трябва да изпълни предвиден план за работа.

„Амбицията е, за да може да продължаваме да популяризираме сдружението, което е моя мечта от много дълго време, защото в света големите клубове се управляват точно под тази форма като Байерн, Реал Мадрид и Барселона“, започна Мъри. 

Левски

„Виждате, че исторически стоят като топ клубовете в света. Това е просто една добра идея, която се развива и се оказва като най-голямата организация на феновете на Левски. С моето присъствие в сдружението искам да заявя, че искаме да го развиваме и популяризираме“.

„Целта на сдружението е да се обединим и да помагаме на Левски, най-вече с членския внос, който ще влиза като финансова помощ за клуба – това беше идеята, а не да се измества идеята за сдружението, че иска да вземе акциите. То трябва да помага финансово на клуба и да бъде стожер на левскарщината. Това беше първоначалната идея и трябва да я развиваме.“

„Новият Управителен съвет и старият, няма значение, трябва да продължи развитието си и същевременно има план, по който се работи, но трябва и да се доразвие и да се работи по него. Накрая на този Управителен съвет и на председателя да се направи отчет точно какво е свършено по плана, а не да говорим като не се знае какво си свършил. Това се прави, за да можем ние членовете да питаме от тях какво са свършили“, завърши Станимир Стоилов. 

Видяно 23 пъти

Автор

Красиан Митев
Красиан Митев
Красиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.