Betano Вземи бонуса
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Мъри остава в Левски и догодина

0
Левски Станимир Стоилов Мъри
Снимка: lap.bg

Старши треньорът на Левски – Станимир Стоилов, ще остане начело на „сините“ и през следващия сезон. Наставникът на 26-кратните шампиони ще изпълни договора си с клуба докрай, въпреки че през последните месеци се появиха сериозни различи между него и мажоритарния собственик Наско Сираков.

Двете легенди на „Герена“ влязоха в открит спор относно трансфера на Хосе Кордоба. Сираков заяви, че не е имало оферта за защитника, но малко по-късно Стоилов заяви, че това не е вярно и че може да покаже получената оферта от руски клуб.

Българският специалист се завърна начело на Левкси през есента на 2021-ва, когато подписа договор до лятото на 2024 г. Стоилов спечели Купата на България през миналия сезон, отстранявайки Лудогорец на полуфинал и побеждавайки ЦСКА на финал.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Лъчезар Тодоров
Лъчезар ТодоровЛъчезар е работил в няколко спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт.
Коментирай

Няма коментари.