Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Моуриньо потвърди, че звезда на Рома желае да си тръгне

0
Жозе Моуриньо
БТА

Наставникът на Рома – Жозе Моуриньо, даде повече подробности за сагата с Николо Дзаниоло. Специалния бе попитан за италианския национал след победата с 2:0 над Специя, за която левичарят не бе в групата. Името му се свързва най-много с Тотнъм, но в последните часове и Милан проучва ситуацията около него.

„Дзаниоло каза, че иска да си тръгне. Но това не означава, че ще си тръгне. Казвам го, защото той е важен играч и има стойност на трансферния пазар. Сегашните оферти са недостойни за него и клуба. Ето защо имам усещането, че той ще бъде тук на 1 февруари”, почна Моуриньо.

„Ако Дзаниоло отиде някъде за шест месеца, няма да получим нищо в замяна. Това би било неприемливо. Съжалявам, че Тиаго Пинто трябва да бъде лошият, а не е такъв. Той просто е спортен директор, а като такъв защитава Рома, това му е работата“, заяви Моуриньо.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.