ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Моци: Петев е много важен за Лудогорец, не сме мислили раздяла

0
Козмин Моци
LAP.bg

Техническият директор на Лудогорец Козмин Моци е доволен от реакцията на футболистите след пораенията от Крумовград и Балкани. Бившият защитник очаква сърцата игра срещу Олимпия Любляна в Шампионската лига.

„Вярно, че започнахме по-трудно, но в последните няколко мача отборът започна да показва истинските си качества. Според мен това е истинското лице на Лудогорец. Не за първи път започваме по този начин. Важното е, че момчетата реагираха бързо и успяха да отстранят Балкани, а срещу Етър също постигнахме добър резултат. Това беше важно преди мача с Олимпия Любляна. Чака ни труден двубой срещу тях. Все пак са шампиони на Словения и разполагат с добри футболисти“, започна Moци.

Руан Секо Козмин Моци

„Ивайло Петев е много важен за Лудогорец. Той е един много добър треньор, който си върши работата. През главите ни изобщо не е минавала подобна идея за раздяла. Никой няма да го сменя. Ние вярваме много на Ивайло и сме сигурни, че той ще постигне добри резултати“.

„Търсим добри футболисти, които да ни помогнат за нашата цел – Шампионска лига. За Руан адаптацията може да е по-дълга, защото той идва от Бразилия. Другите момчета вече са играли в Европа. Наясно сме с това, че са позволени само до 20 чужденци, така че може и ние да продадем някои играчи“, продължи румънецът.

Лудогорец Кирил Десподов

„Със сигурност отново ще има битка до края. Виждате колко пари дадоха от ЦСКА, за да направят силна селекция. ЦСКА 1948 също са един много силен отбор. Да не забравяме и Левски, които според мен също могат да се намесят в битката за титлата“.

„Малко се бях притеснил, когато не всичко беше в нашите ръце. След мача на „Армията“, когато спечелихме с 1:0 бях на 99% сигурен, че ще станем шампиони“, допълни Козмин Моци.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.