Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Мощна агитка вика за „соколите“ в Своге

0
Спартак Варна
Снимка: Фейсбук

Отборът на Спартак ще бъде подкрепен от мощна агитка по време на съботното си гостуване на Спортист в Своге. Фенове на варненския тим от София ще пътуват с коли, а от Варна също с лични автомобили ще тръгнат други привърженици. Всички те ще направят така, че на терена „соколите“ да се чувстват като у дома си.

Спортист, който се води от бившия помощник-треньор на Спартак Георги Чиликов, ще се хвърли здраво, след като загуби първата си среща от Беласица в Петрич, но това едва ли притеснява подопечните на Валентин Илиев. Тяхната цел е да трупат точки, за да окупират върха и затова настройката ще е единствено за победа.

Според специалисти новият отбор на Спартак е по-класен от този на Своге, въпреки че в момента още се изгражда. Остава само това да бъде показано и от „соколите“ на терена.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.